Barça

Sergiño Dest, traspassat al PSV

Barça. El club blaugrana no rebrà cap ingrés per l’operació, però s’estalvia la fitxa i es reserva un percentatge d’una futura venda d’un futbolista que ha estat cedit els darrers dos anys

Sergiño Dest és la primera baixa del Barça de Hansi Flick. El club blaugrana va anunciar ahir que havia arribat a un acord amb el PSV Eindhoven per al traspàs del lateral nord-americà, que s’ha compromès amb el club neerlandès fins al 2028. El Barça no rebrà cap ingrés per aquesta operació, però es reserva un percentatge d’una futura venda del jugador i s’estalvia la seva fitxa, fet que permetrà generar una mica més d’espai per al fair-play financer.

Dest va arribar al Camp Nou la temporada 2020/21 amb Koeman a la banqueta. En els dos cursos en el primer equip barcelonista va jugar un total de 72 partits –56 com a titular–, va marcar tres gols, va repartir quatre assistències i va guanyar una copa del Rei. Després va marxar cedit una temporada al Milan, on només va disputar 14 partits, i d’allà se’n va anar al PSV, on va jugar 34 partits fins que va caure lesionat de gravetat al genoll en un entrenament amb l’equip d’Eindhoven el mes d’abril passat. Una ruptura del lligament encreuat anterior el va obligar a passar per la sala d’operacions, i està previst que no reaparegui fins al gener o febrer de l’any que ve. Una carpeta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)