FEB

Una més a la butxaca d’un GEiEG en creixement

Bàsquet. Lliga Femenina 2. L’1/21 en triples visitant va contribuir a la victòria

GEIEG UNI 61 SEGLE XXI 38

CITYLIFT GEIEG UNI GIRONA:Pairó (11), Méndez (15), Moya (7), González (10) i Coma (2) –cinc inicial–; Formatjé, Parra, Condom (4), Jódar, Soler (6), Cissé (6). 16/48 en tirs de dos, 6/15 en triples (2 Méndez i Soler, 1 Moya i González) i 11/18 en tirs lliures. 40 rebots (10 González), 5 assistències (3 Méndez) i 61 de valoració (16 Méndez).SEGLE XXI:Prim (7), Garcia (10), Vázquez (1), Fraile (2), Suárez –cinc inicial–; Blanco, Sánchez (4), Buenavida (1), Gómez, Dembelé (4), Morales (5), Langarita (4). 13/35 en tirs de dos, 1/21 en triples (Prim), 9/19 en tirs lliures. 43 rebots (10 Garcia), 3 assistències (Prim, Blanco i Dembelé) i 19 de valoració (17 Marta Garcia).PARCIALS:20-7, 18-12 (38-19), 9-7 (47-26) i 14-12 (61-38).COMENTARI:Tercera victòria de la temporada (segona a casa) del Citylift GEiEG UniGirona, que ja és sisè i confirma bones sensacions i creixement i que s’allunya cada dia més de la zona baixa, aspecte important a l’hora de complir l’objectiu de la permanència. Les de Joan Pau Torralba, amb les baixes d’Aina Martín i Núria Bagaria, van ser molt superiors a un Segle XXI negat en el tir exterior (1/21 en triples). Els percentatges de les visitants van facilitar les coses a les gironines, que amb un 16-3 de sortida van enfilar bé el camí del triomf. La feina de Vanessa González sota els taulers (10 rebots), la direcció de Méndez i els punts de Pairó van ser massa per a un rival que en el descans ja perdia per 19 punts (38-19). En la segona part, les gironines no van patir, van seguir controlant el ritme del partit i van tancar la victòria amb comoditat i solvència.