ACB

Oportunitat històrica

Bàsquet. Copa. La Penya, que no venç el torneig del KO des del 2008 contra el Baskonia, rival d’avui (21.30h), vol embogir amb la seva gent

Ja ha arribat el dia. La Penya, que no guanya el torneig del KO des del 2008 precisament contra el Baskonia, el rival d’avui, té una oportunitat històrica per guanyar el títol davant la seva afició. És cert que els últims anys la maledicció de l’amfitrió és absoluta i qui juga a casa no guanya però la Penya, tot i pressió, arriba a la cita sense l’obligació de guanyar com d’altres clubs. De fet, també va ser contra el Baskonia a Madrid el 2019 el Joventut va tornar a donar un cop de puny sobre la taula per dir que havia tornat entre els grans després de molts anys de panuries. Va ser el dia de l’exhibició de Laprovittola quan va establir el rècord de valoració de 50 en un partit. Els verd-i-negres ho intentaran fer amb un segell propi, amb l’ADN Penya amb jugadors com Joel Parra. Però tot i la joventut de molts dels jugadors de Carles Duran té el contrapunt de comptar amb veterans com Tomic, Ribas i Vives que, a banda de la seva qualitat, ja han jugat mil batalles com aquestes. De fet, el pivot croat celebra avui el seu 36è aniversari. L’afició de la Penya serà majoritària però el Baskonia no estarà sol perquè ha arrossegat 2 mil seguidors.

PRÈVIA

Potser alguns no tenim experiència en copes però en il·lusió i ganes no ens guanyarà ningú; volem el títol
Joel Parra

Millor entrada del què es preveia

Les hores prèvies a l’inici de la copa van ser pessimistes en quan a l’entrada perquè quedaven molts abonaments a la venda. El principi de Madrid-València hi havia uns 4 seients buits però ja a la segona part només faltaven uns mil seients. La coincidència amb el Barça-Manchester i l’hora del matx on alguns catalans encara treballaven van ser les causes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)