ACB

Un ídol català al Madrid

Bàsquet. Minicopa. Max Teixidó, sorgit del Claret i ara a la UE Mataró, el convidat del club blanc després de ser campió d’Espanya

Max Teixidó (Barcelona, 3/4/2009), sorgit de la Unió Esportiva Claret, va fer el salt a la Unió Esportiva Mataró per disputar la categoria infantil preferent. El jugador ha estat convidat pel Real Madrid, on va ser ovacionat per amics del seu exclub, el Claret, aprofitant que en la minicopa els equips poden convidar un infantil d’un altre club. Max fa tot just un mes i mig que es va proclamar campió d’Espanya de seleccions autonòmiques amb Catalunya, on compartia posició amb els bases del Joventut Nil Poza i Martí Gil –que alternava l’1 i el 2–, contra els quals es podria trobar demà a les semifinals de la minicopa. El seu seleccionador català, Raül Laita, descriu com juga: “És un base molt pur que aprofita el seu cos, té gran capacitat per penetrar tot i no ser gaire ràpid i pot anotar de tres tot i no ser la seva especialitat; sobretot és un líder positiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)