ACB

Salva Camps: “El Gran Canària és un dels millors equips de la lliga”

Salva Camps, el nou tècnic del Girona que demà dijous debutarà a Fontajau en partit oficial de l’ACB davant del Gran Canària (20.30 h) ha relativitzar el triomf de la primera jornada a València i ha prioritzat i reivindicat la feina del dia a dia: “Ja ens cau lluny. No podem pensar en el passat. Hem de pensar en el que ens ve demà. Encantats de tenir una victòria i esperem que les victòries i les derrotes no ens condicionin a l’hora d’entrenar, Hem d’entrenar bé sempre. A València vam ser capaços de mantenir més minuts el bon nivell que ja havien apuntat en algunes fases en la lliga catalana. La victòria és important però circumstancial. El més important és treballar bé. Hem de continuar tenint la nostra identitat i una idea de joc”. Respecte del aspectes bàsics defensius que van contribuït al triomf ha destacat “el contacte, una cosa de la qual no es parla gaire. No vam permetre gaires cistelles fàcils. També vam estar bé enel rebot defensiu. Vam concedir un 24 per cent al contrari en rebot ofensiu i la mitjana de la lliga està en el 32%. Aquí està el partit, per mi. Això va ser una de les claus”. El tècnic ha admès que la baixa de Markel Brown, que no s’entrena per una lesió al peu i que tampoc no va jugar a València, “ara per ara, és indefinida. No sabem com evolucionarà la lesió i estem pendents del dia a dia per veure si som capaços de fer passos endavant”. Respecte del rival, el tècnic n’ha elogiat les virtuts i ha analitzat els canvis: “El Gran Canària ve de guanyar en la lliga, és el campió de l’Eurocopa i manté el bloc, amb els dos bases, Bassas i Albicy, jugadors de molt de nivell i experiència i amb jugadors top exteriors com Brussino, Salvó i Slaughter. En el joc interior han fet canvis. Han perdut condició atlètica però han guanyat en experiència contrastada. els hi estan donant bones resultats. Sabem que juguem contra un dels millors equips de la lliga.”

El pivot tortosí Jaume Sorolla, per la seva banda, ha subratllat l’esperit coral de l’equip en el triomf a València: “Només amb el nombre d’assistències que vam donar ja es por veure que l’equip reparteix molt bé la pilota. Va ser un triomf molt treballat i molt important.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.