ACB

El Barça nomena Manolo Flores primer membre honorífic de la secció de bàsquet

El FC Barcelona ha nomenat avui Manolo Flores primer membre honorífic de la secció de bàsquet per la seva trajectòria com a jugador, capità, entrenador i directiu, entre d’altres funcions, durant els darrers cinquanta anys.

“En aquesta nova etapa, el FC Barcelona ha volgut reconèixer l’esforç i la feina de tota una vida dedicada a l’equip de bàsquet nomenant-li el primer membre honorífic de tot el club, una decisió aprovada a la junta directiva”, ha informat l’entitat. Flores (Mèrida, 1951) va vestir l’elàstica blaugrana entre el 1970 i el 1984, exercint de capità des de la segona meitat dels anys setanta fins al comiat. Sobre la pista va destacar per la tenacitat, capacitat de llançament i personalitat, i va guanyar dues Lligues i sis Copes del Rei.

Després de la seva retirada, el ja exjugador extremeny va fer el salt a les banquetes com a assistent de l’entrenador Antoni Serra el 1985 i, després del cessament d’aquest, va assumir el comandament de l’equip fins al final de la temporada, i va conquistar els primers títols internacionals de la secció, la Recopa i el Mundial de Clubs. Posteriorment, Flores va exercir com a tècnic ajudant d’Aíto García Reneses i Bozidar Maljkovic durant la segona meitat dels anys vuitanta i inicis de la dècada dels noranta. Més endavant va formar part de la direcció tècnica de l’equip els anys 1991-1993 i 2005, i en la darrera etapa abans de la jubilació va ser l’encarregat de les gestions del senat del Palau Blaugrana amb els grups d’animació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)