ACB

El Barça paga molt car un tram final molt fluix a Múrcia (82-73)

El Barça, que ha tingut la baixa de Vesely per una contusió lumbar, ha tancat avui una setmana de tres partits amb una derrota sagnant per 82-73 a la pista de l’UCAM Múrcia per culpa d’un tram final de partit en què s’ha vist absolutament desbordat. L’equip blaugrana ha encaixat massa punts a la pintura davant d’un rival que fa una gran temporada i desaprofita la derrota del Madrid contra l’Unicaja (93-99) per acostar-se en la classificació. El primer temps ha estat molt igualat (35-38). Satoransky (8 punts) ha estat el millor jugador blaugrana i ha acbat el partit amb 11 putns i 17 de valoració (5 rebots i 2 assistències). El triangle local format per Ennis (19 punts), Birgander (15 punt si 21 de vloració) i Kurucs (12) ha acabat desballestant al campió de lliga.

El Barça ha esta bé en atac però ha consentit en excés les entrades pel centre de la zona dels jugadors rivals sense gastar faltes. El partit ha seguit igualat en el segon període. El Barça ha gaudit d’una màxima diferència de 6 punts en el tercer quart i guanyava per 62-78 a 4:33 del final amb una cistella de Laprovittola. Ha estat llavors quan l’UCAM Múrcia, liderat per Kurucs, excepcional, i Birgander, ha clavat un 12-0 de parcial inexplicable que ha sentenciat el duel en un darrer quart per oblidar (24-11).