Eurolliga

Grimau: “L’Asvel té molt de joc al pal baix en totes les posicions”

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha destacat aquest dijous el “físic” de l’Asvel Villeurbanne, que visitarà aquest divendres el Palau Blaugrana (20.30 h) , i ha declarat que l’equip francès té “molt joc al pal baix en totes les posicions”. “L’Asvel és un equip amb molt de joc al pal baix en totes les posicions. Paris Lee i Tomothe Luwawu-Cabarrot són dos jugadors molt potents, capaços de trepitjar la pintura i ser perillosos a partir d’aquí. Fall és (un pivot) enorme. Serà un partit complicat”, ha analitzat el tècnic català.

Des de la sala de premsa del Palau Blaugrana, Grimau ha negat que es tracti d’un partit parany: “Sabem el tipus de rival que és. Des de fora pot semblar fàcil, però res més lluny de la realitat”. I, en aquest sentit, ha afegit: “En els darrers cinc partits, amb un nou entrenador, han sumat dues victòries fora de casa i les derrotes a casa han estat molt ajustades, l’última amb dues pròrrogues. És un equip amb molt físic i un joc una mica diferent del que estem acostumats. Serà molt difícil”.

Grimau ha confirmat que Rokas Jokubaitis i Jan Vesely, absents en els últims partits per lesió, “han entrenat amb normalitat les últimes sessions i estaran disponibles”, i ha admès que el pivot txec és un “perfil perfecte” per enfrontar-se a interiors alts i forts però poc mòbils com Fall.

Finalment, el tècnic del Barça ha assegurat que fins ara no ha vist que el seu equip sortís sense la motivació necessària a cap partit: “Tots som molt conscients que qualsevol rival és molt difícil a l’Eurolliga. I tenim el plus de jugar a casa”.

Parra: “Quan véns a un club gran t’has d’adaptar”

L’aler del Barça Joel Parra ha explicat aquest dijous que, als 23 anys, encara ha de “millorar en tot” i ha opinat que “a poc a poc” s’ha anat “adaptant” a l’exigència del club blaugrana després de “tota la vida al Joventut”, on “tenia molts més minuts i possessions”. “Quan véns a un club gran t’has d’adaptar. A la Penya tenia molts més minuts i possessions. Aquí hi ha grans jugadors, competir l’Eurolliga és el màxim, i a poc a poc estic treballant amb la confiança del Roger (Grimau) i dels companys per adaptar-me el més ràpid possible i ajudar-los al màxim, que és el que estic fent”, ha afirmat.

Des de la sala de premsa del Palau Blaugrana, Parra ha assegurat que està “comptant amb minuts importants” i se sent “feliç”, si bé ha reconegut el salt que suposa jugar al Barça: “Vinc de jugar tota la vida al Joventut i venir al Barça és diferent, cal guanyar títols i cada partit”.

“Estic treballant en tots els aspectes del joc. Tinc 23 anys i he de millorar en tot. Amb el Rafa (Martínez) i els altres entrenadors treballo per estar més còmode, a tenir més recursos en atac i en defensa. És un procés. Encara sóc jove i tinc molt marge de millora”, ha detallat.

Així mateix, ha desgranat les virtuts de l’Asvel Villeurbanne, el proper rival del Barça aquest divendres a l’Eurolliga: “Porta dues victòries en cinc partits des del canvi d’entrenador, totes dues fora de casa. És un equip molt físic que juga molt al pal baix en totes les posicions i té talent”. “De Colo genera molt al bloqueig directe. Haurem d’estar molt atents a aquestes situacions i igualar el nivell físic, perquè a l’Eurolliga deixen més contacte i aquest és un equip especialment físic i que corre molt bé el camp”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)