Eurolliga

Ja hi tornen a ser tots

Bàsquet. Eurolliga. El Barça de Grimau recupera Jokubaitis i Vesely per rebre l’Asvel Villeurbanne (20.30 h), l’equip que rep més punts

El Barça recupera avui Rokas Jokubaitis i Jan Vesely per rebre (20.30 h) l’Asvel Villeurbanne, penúltim i l’equip que més punts encaixa (88,8). El base lituà s’havia perdut els dos últims partits per unes molèsties al maluc esquerre, mentre que el pivot txec s’havia absentat en els tres últims partits per uns dolors a la zona lumbar. El Barça és superior a l’Asvel en tots els registres estadístics principals, com els punts anotats (82,5 a 80,4), els punts rebuts (75,6 a 88,4), els rebots (37,8 a 33,2) i les assistències (17,9-17,3), amb l’única excepció del percentatge d’encert en triples (34,9% a 36,9%). L’equip francès destaca pel poder físic i ha millorat les prestacions des de l’arribada de Gianmarco Pozzecco a la banqueta, amb qui acumula un balanç de tres derrotes i dues victòries a domicili. Amb l’escorta francès Nando de Colo dubte per una lesió a la cuixa, la figura de l’Asvel en la direcció del joc és l’explosiu base Paris Lee, que fa 9,5 punts per partit amb un 39,5% d’encert en el triple. També caldrà vigilar Timothe Luwawu-Cabarrot, el màxim anotador de l’Asvel, amb 13,6 punts, i l’aler pivot Joffrey Lauvergne (12,7 punts, 5,4 rebots i un 41,7% de 3). L’altre baluard és el gegant Youssoupha Fall, un pivot de 2,21 m que fa una mitjana de 8,4 punts i 6 rebots per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)