Espanyol

L’entorn blanc-i-blau demana sentit comú

Espanyol. Una vintena de penyes signen un comunicat en què demanen al club que es negui a fer els tests, assumint les conseqüències d’un descens

La represa de la lliga continua sent una incògnita. De moment, ahir ja es va suspendre una altra lliga, la Ligue 1, després de la decisió del govern de prohibir qualsevol pràctica esportiva de grup fins al setembre. La sensació d’incertesa és gran a tots els clubs de la lliga i molts, en privat, ja mostren els seus dubtes sobre un retorn del campionat per liquidar les 11 jornades que queden.

Ahir, l’entorn de l’Espanyol va fer un pas endavant, encapçalat per la Penya Juvenil, que va fer un comunicat amb el suport de l’Apmae (Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol) i una vintena de penyes més. La línia de la nota és clara i demana al club que es negui a fer els tests per reprendre la competició per la situació de vulnerabilitat sanitària que viu la societat. “En l’actualitat afrontem una crisi sanitària de les més greus dels últims temps, que ha portat la nostra societat a límits impensables fa tan sols uns mesos”, indiquen en la nota, i hi afegeixen: “Crida l’atenció que en els noticiaris en els quals s’exposa l’estat actual d’aquesta greu crisi observem gairebé amb la mateixa assiduïtat intercanvis de declaracions i especulacions de la Lliga, la RFEF, juntament amb Mediapro, per reprendre la competició. Això posa de manifest que aquests ens organitzadors no són conscients de la realitat que ens sacseja i que les seves preocupacions són merament econòmiques.” Arribats a aquest extrem, les penyes demanen al club un pas endavant i sentit comú amb la societat, assumint les conseqüències que pot representar aquesta decisió, i més després de les declaracions del president de la LFP, Javier Tebas, que ha amenaçat amb un descens per als equips que estan ara a la zona vermella si no es reprèn la competició. L’Espanyol és el cuer. “Reclamem a tota la plantilla i membres del personal tècnic, així com al mateix club, que se solidaritzin amb el conjunt de la societat negant-se a rebre un tracte de favor per la seva condició de professionals, amb totes les conseqüències que això pot comportar, ja que precisament diversos jugadors ja s’han vist afectats pel virus. No podem invertir recursos, diners o temps en un esport amb la necessitat real de les persones derivada de la greu pandèmia que sofrim”, insisteixen en el comunicat. “Exigim també als màxims mandataris de la Lliga que prenguin consciència de la situació en la qual ens trobem i centrin els seus esforços a contribuir en la lluita i fi d’aquesta xacra”, conclouen.

LA PETICIÓ

“Demanem a la plantilla que es negui a rebre un tracte de favor”, diu el comunicat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)