Més futbol

2a DIVISIÓ A

El Girona haurà de pagar 38.250 euros a sis exjugadors per la prima de l'ascens

Sis exjugadors del Girona hauran de rebre 38.250 euros corresponents a la prima de l'ascens a segona A del juny del 2008 que encara no han cobrat. En una sessió de cinc minuts, el jutjat social número 1 de Girona va escoltar ahir les dues parts i va constatar que el club de Montilivi no ha liquidat 8.500 euros a Serra, Uri, Jito i David Sánchez i 4.250 al porter Miguel Ramos i que el condemnarà a fer-ho.

Segons Alfons Abete, l'advocat que defensa els cinc exjugadors, el Girona haurà de fer front als 38.250 euros en un breu termini de temps. Abete indica que el Girona ja ha reconegut el deute, però que de moment no l'ha pogut afrontar. Els cinc exjugadors havien desestimat demanar un embargament preventiu per accelerar el cobrament.

D'altra banda, el dia 14 l'excapità Jordi Dot i el Girona també es veuran les cares al jutjat perquè a Dot li deuen 8.500 euros per la prima de l'ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)