Més futbol

2a DIVISIÓ A. GIRONA

El petits accionistes, disposats a fer el pas

La dimissió d'avui dels consellers afins a Josep Gusó, entre els quals hi ha Josep Sierra, Camil Molina i Enric Moreno, podria venir acompanyat d'un pas endavant de l'associació de petits accionistes del Girona (Apagifc). Si arriben a una entesa amb Gusó, els accionistes minoritaris estan disposats a gestionar l'entitat abans de l'entrada d'un grup que reanimi l'economia del club. S'hauria de veure quin és el paper del president accidental i segon màxim accionista, Josep Rofes, i del conseller Josep Maria Vallbona amb l'Apagifc en un consell d'administració provisional.

És una evidència que Gusó veu de bon ull Rebled molt abans que el grup d'empresaris gironins que li volen comprar les accions. En cas que avui es precipitin els fets, l'expresident s'estalviaria el gest de cedir el comandament, entre d'altres, als exvicepresidents Jordi Miró, el portaveu dels empresaris, i Ramon Vilaró, amb els quals no té sintonia. Gusó va dimitir el 22 de juny, una hora i mitja abans de la junta extraordinària d'accionistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)