Més futbol

2a DIVISIÓ A

Volen que Gusó s'espavili

La Diputació de Girona i l'Ajuntament insten l'expresident a accelerar el traspàs de poders

Els consells afins a l'encara màxim accionista podrien presentar avui la dimissió

Narcís Casassa
VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA
I DIPUTAT D'ESPORTS
«[Gusó no mou fitxa] Això està vorejant una certa irresponsabilitat. La venda d'accions s'hauria de tancar ràpidament, aquesta setmana»
«En aquesta operació hi ha d'haver la responsabilitat que el club ha d'estar per sobre de l'interès personal de cadascú»
«Qualsevol canvi de propietat ha de fer que garanteixi que el Girona continuï a la ciutat de Girona»
Josep Maria Jofre
REGIDOR D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE GIRONA
«Crec que com més aviat es desencalli millor. Si és aquesta setmana, millor que la que ve»
«El que és públic i notori és que els jugadors han tingut problemes de cobrament, fet a que ja vol dir alguna cosa»
«[Sobre el deute reconegut de 3,8 milions] No som coneixedors dels números de la societat, no hem vist cap auditoria. Sabem el que més o menys sap tothom»
«El club és dels accionistes, que són els que decideixen. L'Ajuntament ha fet un esforç important a les instal·lacions»

La Diputació de Girona i l'Ajuntament de Girona demanen que l'encara màxim accionista del Girona Futbol Club SAE, Josep Gusó, acceleri el traspàs de poders que ajudi a desencallar l'actual carreró sense sortida en què viu l'entitat. Amb un deute reconegut pel club de 3,8 milions, les institucions volen que l'expresident acceleri el traspàs de poders. Avui els consellers afins a Gusó podrien presentar la dimissió, i l'encara màxim accionista delegaria la gestió del club als accionistes minoritaris fins a l'entrada d'un grup d'inversor que injecti diners a la malmesa economia del club.

El vicepresident de la Diputació de Girona, Narcís Casassa, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Girona, Josep Maria Jofre, manen la pressa a Gusó, que va deixar la presidència, però que encara és el màxim accionista de la societat –controla un 55% del capital social.

Casassa, crític.

Casassa demanava canvis amb celeritat el 19 de juny, en l'última jornada de lliga, i ahir era crític. «[La falta de moviments de Gusó] Això està vorejant una certa irresponsabilitat», exposava el diputat d'Esports. Qualsevol futura compravenda de les accions de Gusó hauria de garantir, diu Casassa, la permanència del Girona a la ciutat. Jofre admet que els impagaments als jugadors és un mal senyal.

Gerard confia que la situació es normalitzi

Tot i que estan de vacances, els jugadors del Girona –els que tenen contracte per la temporada que ve i els que tenen una oferta de renovació– esperen també que es defineixi la situació del consell del Girona. «Estem en contacte entre nosaltres, pendents de què passa», explica Gerard López. El capità expressa la voluntat de trobar la viabilitat del club: «L'únic objectiu és que la institució es normalitzi. Que hi hagi una mica de tranquil·litat i que es pugui treballar bé. És l'interès dels que hi tenim una feina, però també de tots els que tenen estima per al club.» El migcampista vallesà confia que l'embolic del consell es resolgui aviat: «Desitjaria que tothom anés a l'una, en la mateixa direcció, després d'un any tan complicat. Estem en un lloc privilegiat que molts pagarien per ser-hi.» La majoria de jugadors van denunciar els impagaments a l'AFE, l'únic recurs per garantir-se cobrar els sous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)