Més futbol

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Xumetra se'n va a l'Elx

El de l'Estartit jugarà en el club del Baix Vinalopó durant dos cursos

Jordi Xumetra serà jugador de l'Elx les dues pròximes temporades, amb una clàusula de renovació per una altra. El migcampista de l'Estartit era seguit des de feia temps pel conjunt del Baix Vinalopó, que podria anunciar avui mateix el seu fitxatge. Xumetra tanca un cicle de quatre temporades en el Girona –era dels que jugaven a Montilivi des que l'equip va passar de tercera divisió a segona A.

El baix-empordanès, que a l'octubre farà 25 anys, ha estat un dels jugadors que més bona campanya han fet al conjunt gironí, amb 35 partits (2.186 minuts) i dos gols. Tenia una oferta de renovació del Girona, que encara li deu la prima d'ascens (a més dels endarreriments d'aquest curs).

L'Elx va tancar ahir el fitxatge del lateral dret portuguès Vasco Fernandes (Celta). En canvi, va anunciar que onze jugadors són baixa, entre els quals l'exjugador del Girona Paco Esteban i el defensa català Òscar Rubio. S'hi afegeixen Charpenet, Olmo, Saúl, Usero i Patri, a més dels cedits Perera, Crespí, Ximo i Trejo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)