Trompada del Figueres al camp del cuer i empat de l’Olot en el debut de Manix Mandiola

No ha estat un migdia productiu el d’aquest diumenge per a Figueres i Olot. I és que cap dels dos ha guanyat, en un dia que ho necessitaven imperiosament.

Pel què fa al Figueres s’ha estimbat (3-1) al feu del cuer, la Guineueta. La Unió tenia la possibilitat de sortir del descens però en un inici nefast s’ha vist perdent 3-0 al minut 25 i ja no ha pogut recomposar-se. En la recta final el juvenil Khalid Noureddine ha marcat el gol de l’honor pels figuerencs.

L’Olot tampoc ha aconseguit la victòria i ha empatat (1-1) a la Feixa Llarga davant de l’Hospitalet. El debut de Manix Mandiola a la banqueta garrotxina, Ot Serrano ha avançat els visitants en la primera part, però en la segona Ripoll ha establert l’igualada definitiva.

Guanya el Girona B

El gironí que sí se n’ha sortit avui és el Girona B que ha superat (0-1) a la Grama. Un gol de Pau Victor en els últims compassos de l’enfrontament (85’) ha donat el triomf a l’equip blanc-i-vermell.