Desenllaç cruel per al Girona B

3a divisió FEF. El Manresa empata en el 88’

Girona B 2 Manresa 2

GIRONA B:Morilla, Monjonell, Biel, Àlex Sala, Unai (Ureña, 64’), Gabri, Shin (Dawda, 75’), Artero (Faja, 84’), Joel Roca, Sulei i Pau Víctor (Sauret, 84’).MANRESA:Pulido, Moha, Putxi, Salva, Pele, Uri Pérez (Àlex Iglesias, 58’), Nil Garrido (Víctor, 90’), Pau Darbra (Biel, 68’), Sureda (Marc Martínez, 58’), Javi López i Noah (Marc Cuello, 90’).GOLS:0-1 (13’) Javi López. 1-1 (29’) Shin. 2-1 (44’) Shin. 2-2 (88’) Marc Martínez.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:als locals Pau Víctor, Joel Roca, Monjonell i Dawda, i als visitant Pele.

El Girona volia assaltar la tercera posició i aferrar-se a l’ascens directe amb força. I va estar a punt de fer-ho. L’equip d’Axel Vizuete va vorejar la victòria contra el Manresa, líder del grup.

El conjunt manresà es va avançar aviat, en el minut 13, gràcies a un cop de cap de Javi López dins l’àrea. Va ser llavors quan va aparèixer Shin per capgirar el marcador. Primer amb una rematada que va entrar plorant després de rebotar en el porter i un defensa. Abans del descans, el segon. Shin va driblar amb sang freda el porter rival per donar avantatge als gironins.

El líder va trepitjar més àrea al tram final. Va avisar en un córner i, finalment, va empatar en el minut 88 amb una bona volea de Marc Martínez dins l’àrea.

El Girona B és quart amb 49 punts, a cinc del líder.