Més futbol

El City fa oficial l’arribada d’Erling Haaland

El Manchester City ha fet oficial l’arribada d’Erling Haaland al seu equip. Una de les peces més cobejades del mercat de fitxatges, amb diversos pretendents al seu darrera, ja és nou futbolista del club anglès després que hagi firmat el seu nou contracte fins al 2027.

Haaland, amb només 21 anys, ha trencat tots els registres golejadors en les anteriors temporades i ara recala a l’equip dirigit per Pep Guardiola, que passa a ser encara més favorit per guanyar la seva propera Champions League i allargar l’hegemonia a Anglaterra. El cost del fitxatge ha estat d’uns 60 milions d’euros a pagar al Borussia Dortmund però d’una xifra similar o superior en forma de comissions i prima de fitxatge per a l’entorn del jugador noruec, un aspecte que disparava el cost de l’operació i que feia tirar enrere a molts dels interessats en fer-se amb els seus serveis.

Haaland ha acabat fitxat pel club preferència del seu pare. I és que, Alf-Inge Haaland va defensar la samarreta del City entre el 2000 i el 2003.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)