Premier

Colossos amb més potencial

Premier. City i Liverpool, probablement els dos millors equips del planeta, anuncien el fitxatge de Haaland, els ‘sky blue’, i de Darwin Núñez, els ‘red’, dos ariets de gran present i de molt futur

Manchester City i Liverpool són probablement, els dos millors equips del món. A Anglaterra dominen i s’han repartit els premis, amb l’equip orientat per Pep Guardiola guanyant la Premier League i el que entrena Jürgen Klopp aixecant les dues copes. Només a Europa no han aconseguit regnar, superats tots dos pel Real Madrid dels miracles. Malgrat tot, són els dos colossos del futbol ara mateix, i ahir van fer-se encara més grans amb dues incorporacions de moltíssim nivell; Erling Haaland, els sky blue, i Darwin Núñez, els red.

El fitxatge del noruec pel Manchester City era un fet, ja que fa un mes el club citizen ja havia anunciat un acord amb el Dortmund per l’ariet de 21 anys. L’acord definitiu va arribar doncs ahir i el futbolista ja va exercir com a nou jugador del campió anglès, amb el qual ha signat fins al 2027. “En Pep és un dels millors entrenadors de tots els temps i crec que estic en el lloc adequat per complir les meves ambicions”, va indicar Haaland, autor de 49 gols en les dues últimes temporades a la Bundesliga. “Vull marcar gols, guanyar títols i millorar com a futbolista”, va expressar el futbolista, que dona a l’equip sky blue una nova dimensió, la qual cosa obligarà Guardiola a fer un pas endavant més en el seu sistema.

El traspàs costarà al City uns 100 milions d’euros, més o menys el mateix que el que pagarà el Liverpool al Benfica per Darwin Núñez. El club de Merseyside ja té un acord, anunciat per l’entitat portuguesa, pel qual abonarà 75 milions d’euros més 25 en variables per obtenir els serveis del davanter uruguaià de 22 anys.

Darwin també és un dels ariets més prometedors del panorama futbolístic, en l’última campanya amb el Benfica ha marcat 34 dianes en totes les competicions, i també farà que el conjunt que dirigeix Klopp faci un salt de qualitat. El fitxatge serà el més car de la història del Liverpool –supera els 85 que els reds van pagar al Southampton per Virgil van Dijk– i empeny una mica més cap a fora Sadio Mané, que vol marxar del club.

LA DADA

100
milions d’euros
costaran els dos futbolistes al Manchester City i al Liverpool.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)