1a divisió

Anticorrupció no veu indicis delictius per part dels quatre àrbitres de la lliga espanyola

La Fiscalia ha estudiat un informe sobre el patrimoni immobiliari de Clos Gómez, Hernández Hernández, Sánchez Martínez i Jaime Latre

Avui ha sortit a la llum la notícia que la Fiscalia Anticorrupció estava estudiant un informe amb l’anàlisi del patrimoni immobiliari de Clos Gómez, Hernández Hernández, Sánchez Martínez i Jaime Latre, àrbitres de primera divisió de la lliga espanyola. Segons Marca, la Fiscalia ha assegurat que “no hi havia per on agafar-lo”. Sobtaven els patrimonis amb tant volum i que es paguessin les adquisicions al comptat, i sense cap crèdit bancari. Volien adjuntar-ho a la causa judicial del cas Negreira.

Segons ha publicat eldebate.com, l’informe explicava que Clos Gómez tindria set immobles valorats en més d’un milió d’euros en total, i només en una de les compres hauria necessitat demanar un crèdit hipotecari. Jaime Latre comptaria també amb set propietats, totes abonades al comptat i adquirides el 2020. Hernández Hernández també acumularia un patrimoni valorat en més d’un milió d’euros, i totes aquestes compres les hauria fet entre els anys 2019 i 2021. Per acabar, Sánchez Martínez posseiria un habitatge de 164 metres quadrats, tres places de pàrquing i un traster, tots obtinguts també sense demanar cap hipoteca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)