Mundial

Alemanya queda fora

Mundial. La doble campiona del món no va poder superar Corea del Sud i per primer cop no estarà en els vuitens. La selecció del Marroc, eufòrica

Corea del Sud 1 Alemanya 1

COREA S.:Jung-mi Kim, Hye-ri Kim, Young-ju Lee, Seo-yeon Shim, Sel-gi Jang, Hyo-joo Choo, Ga-ram Chun (Eun-sun Park, 63’), So-hyun Cho (Chae-rim Kang, 90’), Se-yun Ji, Yu-ri Choe, Casey Phair (Mi-ra Moon, 86’).ALEMANYA:Frohms, Svenja Huth, Hendrich, Hegering, Hagel, Oberdorf, Däbritz (Lattwein, 64’), Brand (Anyomi, 84’), Popp, Bühl (Lohmann, 64’), Schüller.GOLS:1-0 (6’) Cho. 1-1 (42’) Popp.ÀRBITRE:Anna-Marie Keighley (neozelandesa).T.G.:Hegering.

Marroc 1 Colòmbia 0

MARROC:Er-Rmichi, El Haj, El Chad, Benzina, Redouani, Ouzraoui, Nakkach, Chebbak, Tagnaout, Lahmari (Amani, 71’), Jraidi (Ayane, 86’).COLÒMBIA:Pérez, Carolina Arias (Restrepo, 90’), Carabali, Daniela Arias, Vanegas, Montoya (Ospina, 59’), Bedoya (Chacón, 86’), Caicedo, Santos, Usme, Ramírez.GOLS:1-0 (45’+4’) Lahmari.ÀRBITRE:Ferrieri Caputi (italiana).T.G.:Vanegas i Chebbak.

Aquest és, sens dubte, el mundial de les sorpreses. I és que són diverses les seleccions favorites que han quedat eliminades tot just començar. Si dimecres el Brasil, l’Argentina i Itàlia van dir adeu de manera anticipada no classificant-se per als vuitens de final després d’una mala fase de grups, ahir va ser el torn per a Alemanya. Contra tot pronòstic, les alemanyes no van poder passar de l’empat contra Corea del Sud i la victòria del Marroc contra Colòmbia les va deixar fora. D’aquesta manera, les colombianes han passat com a primeres del grup H gràcies a la diferència de gols i s’enfrontaran a Jamaica en els vuitens, mentre que les marroquines, que han fet història sent l’única selecció debutant d’aquest mundial que es classifica per a la primera eliminatòria, se les hauran amb França. Tots dos partits es disputaran dimarts que ve a les 10 h i les 13 h (hora catalana), respectivament.

Sorpresa i decepció

Alemanya ho tenia tot a favor. Corea del Sud encara no havia aconseguit puntuar i arribava al duel pràcticament eliminada. Tot i això, l’equip orientat per Colin Bell no es va arronsar i ben aviat es va avançar amb una diana de So-hyun Cho. A partir d’aquest moment, les alemanyes van despertar i amb una marxa més van aconseguir igualar el matx abans de marxar als vestidors amb una rematada de cap d’Alexandra Popp (42’). En la represa, tot i disposar de tot el temps del món per aconseguir el segon gol, es van topar amb una contundent defensa de les coreanes i van ser incapaces de batre Kim Jung-mi. L’ocasió més clara va ser un gol anul·lat a Popp per fora de joc. Un empat que deixa les alemanyes fora dels vuitens de final d’un mundial per primera vegada en la seva història.

La garrotada d’Alemanya contrasta amb l’alegria de Colòmbia i, sobretot, el Marroc. Les marroquines en van tenir prou amb un gol de Lahmari al límit del descans per superar Colòmbia i tenir l’oportunitat de continuar fent història. Ara comença l’hora de la veritat. Ja no hi ha marge d’error.

SUÏSSA-ESPANYA
Dissabte 5, 7 h
JAPÓ-NORUEGA
Dissabte 5, 10 h
PAÏSOS BAIXOS- SUD-ÀFRICA
Diumenge 6, 4 h
SUÈCIA- ESTATS UNITS
Diumenge 6, 11 h
ANGLATERRA- NIGÈRIA
Dilluns 7, 9.30 h
AUSTRÀLIA- DINAMARCA
Dilluns 7, 12.30 h
COLÒMBIA-JAMAICA
Dimarts 8, 10 h
FRANÇA-MARROC
Dimarts 8, 13 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)