Mundial

Pedro Sánchez: “Les disculpes de Rubiales no són suficients ni adequades”

Dos dies després de la consecució del campionat del món disputat a Austràlia per part de la selecció estatal femenina en la final contra Anglaterra, encara continua portant cua el gest que va tenir el president de la FEF, Luis Rubiales, que va fer un petó a la boca a Jenni Hermoso en el podi final i, com ha transcendit recentment, va dedicar gestos obscens al final del matx des de la llotja d’autoritats. L’últim en dir la seva opinió sobre la polèmica ha estat el president del govern espanyol Pedro Sánchez, que després de la rebuda a les futbolistes a la Moncloa s’ha referit al cas: “Sobre la polèmica dir que en primer lloc les jugadores ho han fet tot per guanyar però hi ha hagut alguns comportaments com el del senyor Rubiales que manifesten que en el nostre país queda molt camí per recorre en matèria d’igualtat i respecte i en l’equiparació de drets entre dones i homes”, deia Sánchez, que afegia: “El gest és inacceptable, les disculpes no són suficients i fins i tot no són adequades. El senyor Rubiales ha de continuar donant passes per aclarir el que vam veure tots a través dels mitjans de comunicació”.

Rubiales va tenir en tot moment un posat seriós i poc gestual durant la rebuda institucional, fet que denotaria que el president de la FEF ha rebut una reprimenda a les seves accions recents. I és que, tot i que el govern estatal no pot fer dimitir al màxim mandatari escollit pels associats que en formen part, algunes fonts indiquen que sí el podria inhabilitar per exercir les funcions del seu càrrec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)