1a divisió FEF

El Nàstic comença amb bon peu, contra l’Arenteiro (1-0)

El Nàstic ha començat la temporada amb victòria a casa, contra l’Arenteiro (1-0). El triomf ha estat curt, perquè el conjunt de Dani Vidal ha tingut nombroses ocasions.

La primera alegria de la temporada al Nou Estadi ha trigat ben poc a arribar, perquè tot just s’havien disputat quatre minuts que ha aparegut Nacho González per marcar el primer gol, en la sortida d’un córner. Els tarragonins han dut la iniciativa i han tingut ocasions per ampliar l’avantatge –sobretot en un xut molt potent de Jaume Jardí–, però han arribat al descans amb l’1-0.

Només començar la segona part, el Nàstic ha tingut a prop el gol de la tranquil·litat, primer amb una rematada de Jardí que ha tret Diego García i després amb una de Borja. El conjunt de Dani Vidal, tranquil en defensa, ha continuat generant perill. No ha ampliat l’avantatge, però l’1-0 ha estat suficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)