1a divisió FEF

El Barça Atlètic estrena la lliga amb una derrota a Las Gaunas (1-0)

El Barça Atlètic cau per la mínima a Logronyo en el debut en lliga condemnat per un gol d’un ex del filial blaugrana

El Barça Atlètic ha perdut a Las Gaunas en l’estrena en lliga a 1a FEF aquesta temporada. Els blaugranes han caigut per la mínima (1-0) davant la SD Logronyès condemnats per un gol de Jordi Escobar, futbolista que va passar pel filial barceloní fa dues temporades. La coneguda com a “llei de l’ex” ha decidit els primers tres punts de la campanya.

No ha arrencat bé el xoc pels interessos dels de Rafa Márquez. Ha estat als 10 minuts quan Escobar ha pogut posar l’1 a 0 pel Logronyès després d’un bon retall. A partir d’aquí, la pilota pel Barça, però sense aconseguir generar excessiu perill sobre la porteria d’Iru. Percan, un dels fitxatges estrella del filial blaugrana, ha provat una vaselina que s’ha escapat per poc en una de les primeres del Barça. Pocho Román i Pau Víctor ho han intentat també abans del descans.

A la segona meitat, mateixes sensacions. No ha estat fins al 67’ quan el Barça ha tingut la primera clara del segon temps, i Pau Víctor s’ha topat amb el pal després d’una sublim passada filtrada d’Aleix Garrido. El Barça ho ha intentat fins al final, fins al 96’, amb més empenta que idees en uns últims minuts plens de targetes i interrupcions.

Derrota per la mínima en el debut per un Barça Atlètic que torna de buit de Logronyo. La setmana vinent l’equip de Márquez debutarà al Johan Cruyff davant el Real Unión d’Irun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)