1a divisió FEF

Primera victòria en lliga del Cornellà superant el Fuenlabrada (1-0)

El conjunt verd suma els primers tres punts de la temporada guanyant al Fuenlabrada per la mínima amb un gol de Clau Mendes

El Cornellà ha aconseguit la primera victòria de la temporada guanyant al Fuenlabrada (1-0) a la ciutat esportiva Dani Jarque gràcies a un gol de Clau Mendes.

El Cornellà competeix. És la màxima del club des de fa anys. I per aquest motiu continua sent un club de la categoria de bronze amb el pressupost i les limitacions que té. Enguany li tocarà jugar com a local a Palamós, l’any passat ho va fer al camp de l’Espanyol i aquest cap de setmana a la ciutat esportiva Dani Jarque. Però, tant se val.

El Cornellà suma els primers tres punts. És indiferent a quina casa. Partit sòlid dels de Gonzalo Riutort, que, després de caure en el debut en lliga al camp de l’Osasuna Promesas, n’ha tingut prou amb un gol de Clau Mendes a l’inici de la segona meitat per superar el Fuenlabrada per la mínima en un partit on han passat més aviat poques coses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)