1a divisió FEF

El Sabadell suma els primers tres punts sobre la botzina (2-1)

Els arlequinats han aconseguit el primer triomf en lliga gràcies a un gol decisiu de Manel Martínez al minut 95

El Sabadell ha aconseguit la primera victòria de la temporada guanyant a l’Osasuna Promesas a la Nova Creu Alta (2-1). Ho ha fet sobre la botzina amb un gol de Manel Martínez al darrer segon.

Fa una setmana, en el debut en lliga a Irun, el Sabadell va veure com una errada d’Ortolà en el tram final li costava un punt i perdre en l’estrena. Diuen que tot torna, i, després de viure la creu, en els últims minuts ha sortit cara aquesta setmana.

Manel Martínez ha donat el triomf als arlequinats al minut 95 amb el gol que ha significat el 2-1. Abans, en el primer temps, Pau Resta ha avançat als locals i Eneko ha empatat pels navarresos en la represa. Primer triomf i primers tres punts per al Sabadell de Miki Lladó en lliga.