Més futbol

Vilda: “He estat cessat injustament”

“Mai aplaudiré res masclista”, diu l’exseleccionador espanyol femení

Poques hores després de ser acomiadat, Jorge Vilda concedia una entrevista al programa El Larguero de la cadena SER. “Ha estat una breu reunió amb Pedro Rocha, el secretari i la presidència d’igualtat. L’explicació? Canvis estructurals”, explicava el tècnic sobre el moment de la destitució. “Tinc la consciència tranquil·la i no ho entenc. He estat cessat, i crec que injustament”, assegurava.

Vilda va aplaudir Rubiales durant l’assemblea en què el president va dir que no dimitiria i va parlar de fals feminisme. “Vull ser contundent que mai aplaudiré res masclista. No sé ben bé a què anàvem a aquella assemblea. Pensàvem que era de dimissió”, deia Vilda. “Quan em va dir que em renovava, notava que se’m valorava. Això ho vaig aplaudir”.

Vilda deia que no ha tornat a parlar amb Jennifer Hermoso. “La conec des de fa 16 anys. Sé que ho està passant malament.”

El conflicte amb les 15

“Després del mail de les 15, vaig posar el meu càrrec a disposició del president, i ell va dir que no hi havia motius perquè jo no continués. Amb el seu suport, vam aconseguir tirar endavant”, explicava Vilda.

Respecte a Montse Tomé com a relleu, el madrileny diu: “L’he felicitat. Crec que té la capacitat per fer-ho molt bé. La vaig escollir jo pel cos tècnic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)