Més futbol

Carvajal: “Hi ha estaments legals que estan considerant si realment Jenni és víctima”

El món del futbol s’ha posicionat en la seva gran majoria al costat de Jennifer Hermoso després del petó no consentit que li va fer Luis Rubiales. N’hi ha, però, que no ho tenen tan clar. N’és un exemple el futbolista del Real Madrid Dani Carvajal, que dubta de si Jenni és víctima i fins i tot arriba a dir que no pot condemnar “una part o altra”.

“Nosaltres, en el comunicat [dels jugadors de la selecció espanyola masculina], admetem que el comportament de Rubiales no és l’adequat. I tu, en el que planteges [dirigit al periodista d’Onda Cero que l’entrevistava], la consideres com a víctima. Hi ha uns estaments legals que estan considerant si realment Jennifer és víctima d’una cosa que s’està investigant”. El defensa fa un pas més: “Nosaltres ens en mantenim al marge. Hi ha persones que han de decidir i, si hi ha algun culpable o alguna víctima, es farà saber. No ens podem posicionar o condemnar una part o l’altra prèviament, sense conèixer realment què ha passat o què s’ha estipulat perquè, a dia d’avui, Jennifer no ha presentat cap denúncia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)