Més futbol

El BOE ha de corregir la confusió d’Ivana Andrés per una exconcursant de ‘Supervivientes’

El BOE també reconeix errors en els noms d’Aitana, Mariona, Cata i Oihane

El butlletí oficial de l’Estat (BOE) ha corregit avui l’error de l’edició d’ahir, en què va confondre Ivana Andrés, una de les capitanes de la selecció espanyola femenina, amb Ivana Icardi, una exconcursant del programa televisiu Supervivientes.

El diari oficial recollia la resolució del ministeri de cultura i esports, en què concedia la medalla d’or al mèrit esportiu a les futbolistes que van guanyar el mundial. I en la llista, en comptes d’Ivana Andrés Sanz, apareixia Ivana Icardi, influencer i germana del jugador del Galastaray Mauro Ircadi. El CSD va haver de demanar disculpes a la jugadora.

Més errors

L’edició d’avui del BOE recull més errors, en els noms d’Aitana Bonmatí (el segon cognom és Conca i no Concas), Mariona Caldentey (“ha de dir Maria Francesca Caldentey Oliver), Cata Coll (el segon cognom és Lluch i no Llunch) i Oihane (el segon cognom és Zurbano i no Zurbarano).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)