1a divisió FEF

Marc Guiu també és heroi al filial (2-1)

El Barça Atlètic, amb un gol de Guiu al 91’, ha remuntat al filial d’Osasuna per encadenar la tercera victòria consecutiva

El Barça Atlètic ha remuntat al filial d’Osasuna al Johan Cruyff (2-1) amb un gol in extremis de Marc Guiu, que ha repetit el guió de fa uns dies amb el primer equip. Pau Víctor, màxim golejador, ha anotat l’altra diana. Tercer triomf consecutiu del conjunt blaugrana.

Ha estat millor el filial d’Osasuna a la primera meitat. Possiblement, la pilota ha estat més minuts en les botes dels futbolistes blaugranes, però aquests no han estat capaços de generar pràcticament cap situació clara de gol, a diferència dels visitants. Ander Yoldi ha dut de corcoll a la rereguarda del Barça, i en transicions i atacs ràpids i, sovint, directes. L’extrem navarrès ha perdonat les dues primeres opcions, però a la tercera, superada la mitja hora, ha vençut a Astralaga després d’una bona triangulació dels visitants. I encara abans del descans ha pogut ampliar diferències el conjunt de Santi Castillejo, però no ha estat del tot encertat.

Ha canviat radicalment el partit a la segona meitat. Márquez ha incorporat a Aleix Garrido i Unai Hernández al descans i l’equip ha estat molt més agressiu. A la primera jugada el mateix Unai ha enviat un xut al pal. La primera advertència. La següent ha estat Aleix qui ho ha intentat, obligant a intervenir al porter Valencia. Però havia d’aparèixer el pitxitxi per obrir la llauna. En una pilota morta després d’un córner Pau Víctor ha posat la pilota al fons de la xarxa. 6 gols en 10 partits, màxim golejador de la categoria igualat amb Clau Mendes, del Cornellà.

I no n’hi havia prou amb l’empat. Astralaga ha salvat l’1 a 2 ja a la recta final, en un parell d’ocasions. Però el Barça tenia guardada la carta d’un futbolista tocat per una vareta els darrers dies: Marc Guiu. Ha entrat al minut 80, després d’haver jugat només una estona amb el filial, i al 91’ ha trobat una passada en profunditat per definir de meravella i marcar el gol de la victòria. El mateix guió que fa no gaires dies al Camp Nou davant l’Athletic, amb el primer equip. Remuntada i tercera victòria consecutiva per un filial que ja suma punts de “play-off”.