1a divisió FEF

El Nàstic cau a Riazor en un context advers (1-0)

Els tarragonins han estat millors al primer temps, en el qual els han anul·lat un gol per una falta molt rigorosa, però han cedit a la segona meitat

El Nàstic de Tarragona ha perdut a Riazor (1-0) en un partit amb dues meitats ben diferenciades. Han estat superats pels locals els tarragonins a la segona després de ser millors als primers 45 minuts, en els quals han vist com l’àrbitre invalidava un gol per una falta inexistent de Jardí. Els grana encadenen quatre jornades sense guanyar i perden el lideratge -que ocupa ara el Celta Fortuna-, però es mantenen segons a la taula.

El Nàstic ha jugat una gran primera meitat. Ha estat superior al Depor. Els de Dani Vidal han mostrat personalitat, pressionant alt i tenint la pilota a camp contrari. Els gallecs no estaven gens còmodes i no han estat capaços de generar perill al llarg del primer temps. En canvi, el Nàstic ha vist com l’àrbitre anulava un gol de Marc Fernández per una inexplicable falta de Jaume Jardí en un duel previ.

Ben diferent ha estat el segon temps. El Depor ha fet un pas endavant i ha enfonsat als tarragonins a la seva àrea. S’ha fet gegant Varo, aturant fins a tres situacions molt clares de perill. Però ha acabat arribant el gol a vint minuts del final. Advertia Dani Vidal del perill dels de Corunya a pilota aturada, i així ha arribat l’1 a 0. Centrada impecable de Lucas Pérez i rematada poderosa de Pablo Martínez. Es complicava definitivament el partit, sumant un context realment advers a Riazor.

Els locals necessitaven el primer triomf a casa i es posaven per davant. I no ha estat precisament amable l’arbitratge amb els grana més enllà del gol anul·lat, ha regalat targetes gratuïtes als tarragonins Eder Mallo, i ha acabat expulsant a Concha en una acció poc intel·ligent del de Santander. Tot males notícies. Segona derrota del Nàstic aquesta temporada, la segona consecutiva a domicili. I aquesta setmana, a més del duel de copa a Oriola de dimecres, l’equip repetirà a fora davant el filial d’Osasuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)