Eurocopa

L’amfitriona obre el teló contra Escòcia

Grup A. Alemanya es vol treure l’espina dels tres últims grans tornejos

Alemanya Escòcia

ALEMANYA:Neuer; Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstäd; Andrich, Kroos; Musiala, Gündogan, Wirtz; i Havertz.ESCÒCIA:Gunn; Cooper, Porteus, Hendry, Tierney, Robertson; McGinn, Gilmour, McTominay, Ryan Christie; i Ché Adams.ÀRBITRE:Clément Turpin (francès), amb Jérome Brisard (francès) al VAR.ESTADI:Allianz Arena de Múnic (75.024 espectadors).HORARI I TV:21 h (La 1).

Eliminada en la fase de grups dels dos últims mundials i quedant-se en els vuitens de l’última Eurocopa. Alemanya no guanya un partit inaugural d’un gran torneig, en què ha fracassat últimament, des del 2016. Avui, té l’oportunitat de refer-se d’aquestes últimes patacades davant la seva afició. L’amfitriona obre el foc en aquesta Eurocopa a l’Allianz Arena de Múnic contra Escòcia, que compta amb nombrosos aficionats desplaçats a Alemanya i que tot just disputa el quart torneig continental. El combinat local inclou dos blaugrana: Ter Stegen, que apunta a suplent de Neuer, i Gündogan, capità de la mannschaft.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)