Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Un vol sobtat

Álex Cruz marxa del Nàstic abans del que s'esperava i confia que marxar al Granada sigui «un pas endavant»

44
PARTITS
ha jugat Álex Cruz en un any i mig al Nàstic, en els quals ha fet 3 gols.
el futur
«Mai no se sap si una operació serà positiva o no, però treballaré al màxim perquè ho sigui»
la marxa
«Sé que he estat molt estimat, però potser Felipe ho farà millor que jo i salvarà el Nàstic»

Tothom tenia clar que, tard o d'hora, Álex Cruz deixaria el Nàstic com un pas més en la seva progressió com a futbolista. És un jugador jove, amb molta projecció, i el club grana n'esperava rendiment esportiu i, sobretot, econòmic. El dia del comiat del canari, però, va arribar més aviat del que s'esperava, ja que el Nàstic i el Granada el van incloure en l'operació per la incorporació de Felipe Sanchón a la disciplina grana i dilluns es va fer oficial el fitxatge d'Álex Cruz pel club andalús fins al juny del 2014. «Tot ha sigut molt ràpid i jo he estat el primer sorprès. Ho vaig saber dissabte, quan vaig venir a l'estadi per jugar el partit i tothom em preguntava coses i jo no en sabia res de res. Els jugadors estem per fer cas dels clubs», va explicar ahir Álex Cruz, que espera que l'etapa que se li obre al davant suposi una pas més en la seva progressió: «Mai no se sap si una operació com aquesta serà positiva o negativa, però jo treballaré al màxim perquè sigui un pas endavant per mi, per al Granada i per al Nàstic.»

Álex Cruz marxa agraït pel tracte rebut a Tarragona, pels molts amics que hi ha fet i per tot el que hi ha après. «Quan vaig arribar aquí de seguida vaig veure la qualitat dels meus companys i la professionalitat del club, de manera que vaig tenir clar que hi aprendria molt, i així ha estat. El balanç final és totalment positiu», afirma Álex Cruz, que no tanca la porta a una futura tornada al Nàstic. El canari sap que hi ha gent en l'entorn grana que no entén la seva marxa, però demana paciència i temps abans de valorar els fets: «Sé que he estat molt estimat aquí, però la gent també es pot enamorar de Felipe Sanchón. Potser arriba ell, ho fa millor que jo i salva el Nàstic. El temps ho dirà, mai no se sap què pot passar.» Álex Cruz ja pensa en el Granada i admet que haurà de treballar per guanyar-s'hi un lloc. «És com quan vaig arribar al Nàstic, ja que no ho tenia fàcil. Hauré de treballar molt per jugar.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.