Nàstic

La consolidació de Fernando Seoane (Nàstic)

Seoane, novell a segona A, era indiscutible amb Luis César i ho continua sent amb Oliva

La falta d'experiència i el mercat d'hivern no l'han afectat i només Rubén Pérez ha jugat més

Fernando Seoane
MIG CENTRE DEL NÀSTIC
«Estic content amb la continuïtat, el mister confia en mi i he de respondre amb treball. Però el que realment cal és sortir d'aquesta situació i ara el que importa és l'equip»
22
PARTITS
ha jugat de titular Seoane, que només se n'ha perdut un, el 6-1 a Granada.

Una de les revelacions del Nàstic és Fernando Seoane. El mig centre gallec, de 27 anys, debuta aquesta temporada a segona divisió A després d'una trajectòria molt regular a segona B (228 partits en set anys), però no està notant la teòrica falta d'experiència. Només el porter Rubén Pérez ha jugat fins ara més que Seoane, que ha disputat 22 dels 23 partits de lliga –tots de titular– i només ha sigut substituït quatre vegades. Curiosament, l'únic partit que s'ha perdut l'exjugador del Lugo va ser el 6-1 a Granada. Era el debut d'Oliva, que va situar Rodri i Medina al doble pivot, una parella que no s'ha repetit. La setmana següent, Seoane va tornar a l'equip titular, i de moment no se n'ha mogut.

Luis César va confiar molt en Fernando Seoane, que només es va perdre 45 minuts en quinze jornades amb el tècnic gallec, i Oliva, a partir del partit de Granada, també. D'entre els mig centres del Nàstic, Seoane era el preferit de Luis César i, de moment, ho és d'Oliva, al davant d'Abraham, que ha jugat molt poc i ja no està en l'equip, i de Rodri, que va arribar a Tarragona amb més galons i experiència en la categoria, però que no ha tingut tanta continuïtat com s'esperava. Miki Martínez va tenir la seva època de continuïtat al costat de Seoane i, actualment, la parella del gallec a la medul·lar és Álex Bergantiños, un dels fitxatges del mercat d'hivern. Per tant, l'arribada de reforços al gener tampoc no ha influït en la titularitat de Seoane, que manté la humilitat amb què va arribar a Tarragona. Agraeix la confiança dels tècnics, sap que no es pot adormir i que ha de retornar-ho amb treball i té clar que, en una situació tan delicada com la del Nàstic, si cau de l'onze i l'equip guanya, benvingut sigui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció