Nàstic

El Nàstic afronta amb la moral reforçada un tram de calendari complicat

Ha de mantenir-se fora de la zona de descens contra cinc rivals de dalt

Els dos propers són els dos primers classificats, el Rayo i el Celta

Sergio Díaz
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Ara tenim uns quants partits difícils, però no pas més que contra equips de la zona baixa, ja que la segona A és igualadíssima»
«Van ser tres punts importants, però ja ho vam disfrutar i ara ens toca centrar-nos en el partit contra el Rayo Vallecano i a fer les coses bé per aconseguir la victòria»
Eloy Gila
DAVANTER DEL NÀSTIC
«L'equip està content per una victòria molt necessària. Ens calia aire i sortir de la zona de descens per agafar empenta»
1
PARTIT
dels últims 6 ha perdut només el Nàstic, dels quals n'ha guanyat 3

El Nàstic va sortir diumenge de la zona de descens disset jornades després, però ara no ho tindrà fàcil per mantenir-se'n fora. L'equip de Joan Carles Oliva afronta ara un tram de calendari molt complicat, ja que s'enfronta amb cinc equips de la zona alta de la classificació immersos en la lluita per pujar a primera o, si més no, per classificar-se per a la fase d'ascens, excepte el Barça B, que no pot ascendir. El filial blaugrana, vuitè classificat, és l'últim d'aquests cinc equips contra el quals jugarà el Nàstic i ja fa algunes jornades que no manté la fortalesa de l'inici de la lliga, tot i que en l'última va vèncer bé el Cartagena (3-0).

El primer partit compromès de l'equip grana és dissabte a la tarda al camp del Rayo Vallecano. L'equip madrileny és el líder de segona A i voldrà confirmar contra el Nàstic la seva privilegiada posició després de la derrota en l'última jornada, al camp del Tenerife (2-1). Abans de caure derrotat a les Canàries, el Rayo Vallecano havia encadenat cinc victòries. Després de jugar a Vallecas, el Nàstic rep un altre dels equips més en forma, el Celta. L'equip gallec és el segon classificat i només ha perdut dos partits aquesta temporada, i de l'últim ja en fa tres mesos. Tot seguit, el Nàstic s'enfrontarà amb dos equips que, per potencial i pretensions, es compten entre els favorits per pujar o a ocupar alguna de les places de fase d'ascens: el Xerez i el Cartagena. El Xerez és el sisè classificat i el Cartagena, el setè, però si acabés ara la lliga jugaria la fase d'ascens ja que davant seu hi ha el Vila-real B, que no la pot disputar. Són dos equips que no es poden relaxar si volen continuar entre els millors.

La plantilla del Nàstic afronta aquest tram de campionat amb més moral després de la victòria balsàmica contra el Salamanca. És la injecció de moral que l'equip necessitava per augmentar la confiança, tal com van assegurar ahir Sergio Díaz i Eloy Gila. L'equip és conscient de la dificultat dels partits que vénen, però recorden que la segona A és una categoria molt igualada en què tots els equips poden guanyar a qualsevol terreny de joc.

EL CALENDARI

Jornada 25:
R. VALLECANO (1r) - Nàstic
Jornada 26:
Nàstic - CELTA (2n)
Jornada 27:
XEREZ (6è) - Nàstic
Jornada 28:
Nàstic - CARTAGENA (7è)
Jornada 29:
BARÇA B (8è) - Nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció