Nàstic

Joan Carles Oliva

Entrenador del Nàstic

«És difícil contrarestar el Barça B si, a més a més, és tan efectiu»

«No et permet gaires llicències. Ara mateix està passant per sobre de tots els rivals»
«El partit no té res a veure amb el que estàvem fent i amb el que farem d'ara endavant»

el barça b


UN PUNT I A PART


Joan Carles Oliva va admetre després del partit que el seu equip va tenir poques ocasions de puntuar al Miniestadi. «És difícil contrarestar el Barça B si, a més a més, és tan efectiu. En el tercer xut ens han marcat el segon gol i, només de començar la segona part, ens han fet el tercer. El partit se'ns ha fet molt llarg», va explicar el tècnic del Nàstic, que va assegurar que l'actitud del seu equip va ser la correcta, però es va topar amb un rival en plena forma: «Ho hem intentat i hem sortit bé. No sé si ens ho hem cregut o no, però tot ha canviat molt aviat amb el primer gol i després ja hem vist que seria molt difícil. No és un rival que et permeti gaires llicències. Ara mateix està passant per sobre de tots els rivals contra els quals juga. Està per damunt del Nàstic i de molts equips de segona A.»

De totes maneres, Oliva treu el partit d'ahir del context de la lliga i del moment que viu el Nàstic: «És un punt i a part. No té res a veure amb el que estàvem fent i amb el que farem d'ara endavant. El que passa és que teníem un rival de la qualitat del Barça B, contra el qual ara és molt difícil jugar. Hem de recuperar les nostres bones sensacions.» Oliva va debutar a la banqueta del Nàstic amb una altra golejada, el 6-1 a Granada, però assegura que aquella derrota va ser molt més dolorosa: «Tornaríem a jugar a Granada i segur que el partit seria molt diferent. En canvi, de deu partits contra el Barça B potser puntuaríem en dos o tres.» Oliva va lamentar que el seu equip hagués perdut tan clarament el partit a camp contrari amb més afició del Nàstic: «Jo patia per ells, però crec que han vist clarament el que ha passat en el partit.»

La voluntat de fitxar.

Dijous s'acaba el termini que té el Nàstic per fitxar un jugador que ocupi el lloc de Viguera. Oliva va assegurar ahir que hi haurà alguna incorporació i el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, va explicar abans del partit als micròfons de Tarragona Ràdio que no tanquen la porta al fet que Albert Virgili faci el salt del filial al primer equip, tot i que la derrota d'ahir farà que el club grana intensifiqui la recerca d'un davanter que no sigui de la Pobla de Mafumet.

Luis Enrique Entrenador del Barça B

«Entrenar aquest equip és un honor»

R. MARTÍN-LLANOS

Luis Enrique Martínez es va mostrar molt orgullós dels seus jugadors després del partit d'ahir. «Per mi és un honor entrenar aquest equip. És una plantilla guanyadora i amb molta ambició. No es cansa mai d'aprendre i així és molt fàcil entrenar-los», va explicar el tècnic del Barça B, que va elogiar l'actuació del seu equip: «Hem fet un partit molt complet, ja que hem sabut crear bones ocasions i obrir el joc per bandes. És igual qui jugui ja que ara mateix tothom està en un altíssim nivell.»

Luis Enrique va valorar la feina feta per dos jugadors. Per una banda, va destacar el treball de Jonathan Dos Santos, autor ahir de dos gols: «Ja fa tres o quatre partits que està en un gran nivell. Ha millorat molt en la faceta defensiva i, a més, té un gran xut i ara l'està utilitzant més que abans. Per altra banda, el tècnic del filial blaugrana també va tenir paraules per al cambrilenc Edu Oriol: «Ens dóna molta profunditat. Aporta molt al nostre joc d'atac.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)