Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Tuni protagonitza l'ensurt del dia

El Nàstic va tornar ahir a la feina després de gaudir dilluns de jornada festiva, i ho va fer sense Manel Ruz, que es va exercitar al gimnàs, ni Álvaro Rey, que no es va entrenar per una sobrecàrrega muscular al quàdriceps dret. Qui va donar l'ensurt del dia, però, va ser Tuni, que es va haver de retirar de la sessió realitzada a Camp Clar a causa d'unes molèsties al genoll esquerre. Fins avui no es coneixerà l'abast de la lesió, tot i que a priori, pel que va comentar el mateix jugador, no sembla greu.

D'altra banda, tampoc es va exercitar al mateix ritme que els seus companys Rubén Navarro, que continua amb el procés de readaptació de l'esquinç de segon grau que va fer-se al lligament lateral extern del turmell esquerre. El davanter de Sallent s'anirà integrant als entrenaments amb el grup de manera progressiva al llarg de la setmana, però és molt difícil que pugui jugar diumenge contra el Numància.


El jugador de Sóller no va acabar l'entrenament per unes molèsties al genoll esquerre

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)