Nàstic

La competència, un problema que Oliva agraeix

Oliva disposa de gairebé tota la plantilla i assegura que no li serà gens fàcil decidir la convocatòria

El tècnic lleidatà farà alguns retocs en l'onze de demà tot i que no va voler especificar quins

Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
«Tenim un grup molt nombrós i els petits detalls poden fer que depenent de si es juga a casa o a fora o del rival, jugui un o altre»

Joan Carles Oliva afrontarà aquesta jornada contra el Numància un d'aquells problemes que els entrenadors agraeixen, ja que tindrà gairebé tota la plantilla disponible, a excepció de Manel Ruz, que ja té l'alta però continua recuperant-se de la lesió al genoll, i del dubte de Rubén Navarro. El tècnic lleidatà, que darrerament ha apostat per un onze tipus molt similar i amb molts pocs canvis –dissabte passat contra el BarçaB va repetir l'onze inicial– té ara molt on escollir i tot i que ahir ja va avançar que podria fer algun canvi que no va especificar, en l'aspecte que tindrà més problemes serà a l'hora de fer la convocatòria: «És una mica la part ingrata de l'entrenador, però té un component positiu, perquè hi ha més possibilitats de fer rotacions i fer que tothom se senti integrat i que hi hagi mes competència», va explicar Oliva, que va afegir que «el més complicat serà quadrar la convocatòria».

El tècnic grana diu que «hi ha un grup molt nombrós i els petits detalls poden fer que depenent de si es juga a casa o a fora o del rival, jugui un o altre, ja que hi ha molta gent trucant a la porta i que fa moltes setmanes que està treballant bé i ampliant la competència i se'ls ha de donar pas». Oliva també lamenta que amb tants efectius «algú pugui passar de tenir possibilitats de jugar a no estar ni convocat perquè el llindar entre una cosa i l'altra es tan petit, que pot ferir algun jugador». «Administrar això em preocupa, tot i que és una preocupació sana i sempre és millor això que no tenir recanvis», va afegir el tècnic.

Podria ser l'hora d'Eloy Gila.

Una de les possibles novetats a l'onze de demà podria ser Eloy Gila, que ha anat fent bones actuacions quan ha entrat darrerament en les segones parts, però que no és titular des del partit al camp del Betis. Oliva no donarà a conèixer la llista de 18 convocats fins poc abans del matx contra el Numància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)