Nàstic

Powel, l'encert més rendible

Tots els gols que ha marcat Berry Powel, menys un, han servit al Nàstic per guanyar o empatar

Amb 9 dianes, ja supera les 7 dels pitxitxis grana del curs passat, Campano i Morán

Els gols de Powel són sinònims de punts per al Nàstic. L'exemple més clar és el de diumenge passat al Nou Estadi, on un gol seu en el minut 20 i en una acció que a priori no s'intuïa de gaire perill, va permetre als grana avançar-se i acabar sumant els tres punts. Menys quan va escurçar distàncies en la vint-i-sisena jornada a casa contra el Celta, sense poder evitar la derrota, sempre que el davanter holandès ha marcat, el Nàstic ha guanyat o ha empatat. De fet, els seus gols han estat clau perquè l'equip grana hagi sumat 15 punts dels 34 que acumula.

En els 7 últims partits, 5 gols.

L'holandès de 30 anys viu el millor moment de la temporada. Ha marcat en cinc dels últims set partits que ha disputat i amb un total de 9 dianes no fa altra cosa que consolidar-se setmana rere setmana com el màxim referent atacant del conjunt grana. Ja fa temps que ha superat les xifres golejadores del pitxitxi del Nàstic de la temporada passada, que van ser Campano i Fernando Morán, amb set dianes cadascun, i a dotze jornades per al final de lliga, va pel camí de batre també els registres de l'últim golejador recent de la història grana, que va ser Víctor Casadesús amb 14 gols la temporada 2008/09. Amb Rubén Navarro a punt i Virgili incorporat al primer, la competència augmenta per a l'holandès, que té l'efectivitat actual com a principal aval per ser titular.

ELS SEUS GOLS

J2
Nàstic-Girona 2-0 Marca el primer en el minut 77, de cap i el segon, en una acció molt similar en el 80.
J7
Cartagena-Nàstic 2-2 Amb 1-1, marca en el minut 75 en una gran acció individual.
J14
Alcorcón-Nàstic 1-1 Fa l'empat, de penal, en el 68.
J24
Nàstic-Salamanca 2-0 Segella el triomf en el 77 amb un gol de potència i precisió.
J25
Rayo-Nàstic 1-1 Avança els grana en el minut 39 amb una rematada de cap.
J26
Nàstic-Celta 1-2 Aprofita un rebot en el 70 que permet escurçar distàncies.
J27
Xerez-Nàstic 1-2 Powel, de cap, fa l'1-1 just abans del descans.
J30
Nàstic-Numància 1-0 En el 20, fa l'únic gol del duel en una acció de molta convicció.