OK Lliga

Edu Castro: “És evidentíssim que el Barça s’ha anat afeblint”

Tot i la consecució del títol de lliga, el tècnic que tanca la seva etapa a la banqueta blaugrana remarca la pèrdua de potencial i que cada cop més els jugadors amb major talent marxen als clubs portuguesos

El tècnic del Barça Edu Castro ha tancat la seva etapa de set anys a la banqueta del primer equip blaugrana amb la consecució del 34è títol de l’OK Lliga. En aquest període, l’entrenador d’origen gallec ha guanyat 23 títols de 33 possibles, entre els que destaquen sis lligues i la Champions del 2018. Una sequera europea de cinc temporades que pot haver provocat que no hagi rebut cap proposta de renovació. Amb declaracions a Esport 3, Castro ha fet aquest anàlisi de la situació: “Cada vegada s’ha anat afeblint l’equip, això és evidentíssim. Cada vegada tenim menys rotacions. Això és el Barça actual. I l’hoquei actual és això: cada vegada marxa més talent a Portugal.” De fet, tot i que no ho ha volgut confirmar, sembla que la banqueta del Benfica podria ser la seva pròxima destinació. Amb ironia, Castro no ha amagat desavinences amb la directiva actual: “Sense donar-nos cap motiu esportiu se’ns comunica que no ens renoven i a partir d’aquí se m’acut pensar que el motiu pot ser aquest [que es fa una aposta decidida per la secció]. Doncs l’afició del Barça està de sort perquè segur que aconsegueixen la Champions, o com a mínim seran molt competitius per fer-ho.” Tot i la seva marxa, el tècnic no ha tancat la porta a una futura tornada en el futur: “Jo li dec tot el que soc com a entrenador al Barça. L’agraïment és infinit. Soc culer de tota la vida. Els desitjo el millor i tant de bo els nostres camins es tornin a retrobar perquè és molt difícil marxar del Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.