Nàstic

El canvi de rol de Xavi Bartolo

Ja no fa de preparador físic, però Fernández nega que hi hagi cap problema amb Joan Carles Oliva

Xavi Bartolo va criticar després del partit contra el Barça B la poca ambició mostrada pel Nàstic, unes declaracions que no van agradar al club i, sobretot, al cos tècnic. José María Fernández va negar ahir que hi hagi cap problema entre Bartolo i el tècnic, Joan Carles Oliva, però el cert és que des de llavors Bartolo no fa les tasques que tenia encomanades ni viatja amb l'equip en els desplaçaments. Bartolo era el segon de Luis César i amb el canvi a la banqueta –Oliva va arribar amb Ismael Mariani com a ajudant– va passar a fer funcions de preparador físic, juntament amb Romà Cunillera, que ara té més protagonisme en aquesta faceta.

«Les funcions, durant una lliga, poden canviar, i ara el que hi ha és un canvi de funcions. No hi dono més importància», va explicar Fernández, que no va especificar les noves tasques de Xavi Bartolo, però que va reiterar que no està apartat i que forma part del cos tècnic del Nàstic: «Xavi va fer unes declaracions després del partit del contra el Barça B, jo també en vaig fer... Tots fem declaracions després dels partits, cadascú diu el que pensa, però no és motiu per apartar ningú de l'equip. Bartolo va fer les declaracions que va fer i continua treballant en el club i aportant coses al Nàstic.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)