Nàstic

Xisco Campos: «No és qüestió d'intensitat»

Xisco Campos creu que la causa del mal partit a Còrdova va ser «la interpretació»

El defensa mallorquí fa autocrítica, però recorda que «l'equip sempre treballa»

Xisco Campos reconeix que l'equip no va fer un bon partit a Còrdova, però no creu que la mala actuació dels grana es degués a una falta d'intensitat, sinó que, simplement, no van tenir un bon dia ni van saber llegir el partit: «No crec que fos falta d'intensitat, sinó que, simplement, no vam saber plantejar el partit que el tècnic ens va dir, que ho sabíem i que no ho vam fer bé. Ens va dir durant la setmana el que podia passar, va passar, però no ho vam fer bé.» El mallorquí, però, recorda que «aquest equip sempre ho dóna tot, però hi ha dies que les coses no surten».

Tant a Còrdova com al Miniestadi contra el Barça i, fins i tot en el desplaçament anterior, al camp del Xerez, on el Nàstic va guanyar però va fer una mala primera mitja hora, la imatge dels grana en els últims partits com a visitant, sobretot en els primers minuts, ha estat força fluixa. I Xisco Campos així ho reconeix, però també creu que això també ha succeït al Nou Estadi: «A casa i a fora, en moments puntuals ens han costat els cinc primers minuts i l'altre dia també va passar, ja que ens van pressionar molt, ens van crear moltes accions d'estratègia i va donar la sensació que ens van dominar molt, i és una cosa a millorar i que no es pot repetir.» Per tot plegat, Xisco Campos no amaga que «hi va haver autocrítica» i no dubta tampoc a valorar la seva pròpia actuació: «Personalment, no estic gaire content del meu partit a Còrdova en l'aspecte individual i potser és perquè no vam tenir la pilota i vam estar molt espessos.»

«Ens entrenem com si haguéssim de jugar»

X.S.

La plantilla del Nàstic prepara la setmana al marge de la possible vaga i per aquest motiu, en espera de conèixer avui la decisió definitiva de si es jugarà la jornada o no, l'equip no ha tingut cap dia festiu i s'ha anat entrenant des de dilluns. Xisco Campos creu que la plantilla no ha de pensar-hi: «No ens ha d'afectar en l'aspecte mental; hem d'estar centrats i pensar que jugarem; si finalment no es juga, doncs no es jugarà.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)