Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

«L'àrbitre ha estat a punt de xiular penal»

«La millor defensa no és queixar-se. És el silenci i, sobretot, mantenir la calma»
«Eloy Gila sempre ens dóna equilibri si en necessitem. I Tuni ha estat espectacular»

Joan Carles Oliva va explicar després del partit d'ahir que va tenir les mateixes sensacions que a Elx, pel bon joc i el poc premi. «Hem deixat passar una altra oportunitat molt bona», va afirmar el tècnic del Nàstic, que si considera que el punt obtingut ahir té un regust amarg és pel penal no xiulat en el tram final del partit a l'àrea de l'Osca: «Si l'última acció era penal, s'ha de reivindicar. Ha estat a punt de xiular-lo però ha vist que podíem marcar i ha pensat que faríem gol.» Oliva, però, prefereix no fer-hi més voltes i confia que la moneda de l'arbitratge sortirà cara per al Nàstic la pròxima vegada: «La millor defensa no és queixar-se. És el silenci i, sobretot, mantenir la calma.»

Oliva va explicar que el Nàstic va començar bé el partit, però admet que als seus jugadors els va faltar aprofitar les accions d'un contra un. En la segona meitat, el tècnic lleidatà va considerar que el seu equip va estar millor en atac i va aprofitar les accions d'avantatge per portar més perill. Oliva va assegurar que Felipe Sanchón li va donar capacitat de desequilibri a l'equip en aquest tram de partit. El tècnic grana va tenir més paraules d'elogi per a futbolistes seus. Va destacar molt especialment la feina d'Eloy Gila, que va sortir en la segona meitat: «Eloy sempre ens dóna equilibri si en necessitem. Treballa i lluita i, a més, ha marcat.» Oliva va definir com a «espectacular» el partit completat per Tuni, que li va donar a l'atac grana, segons el tècnic, calma i sentit per tal de no abusar del joc directe que l'equip grana fa, gairebé per inèrcia, quan hi ha Powel al camp. Oliva considera important no perdre i va destacar que, tot i no haver aconseguit la victòria, l'equip grana ha ampliat la distància respecte a les places de descens.


ARBITRATGE


NOMS PROPIS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)