Futbol sala

El Barça fitxa Khalid per les dues pròximes temporades

L’ala de 26 anys, format al planter blaugrana, ha jugat les cinc últimes temporades a l’Industrias Santa Coloma

El Barça ha confirmat la tornada de Khalid Bouzid, provinent de l’Industrias Santa Coloma i format al planter blaugrana, per reforçar el projecte per a les dues pròximes temporades. Nascut a Barcelona fa 26 anys, Khalid és un ala dretà i ha estat internacional amb la selecció del Marroc. De la seva etapa de formació al Barça, destaquen els dos títols de campió d’Espanya sub19 (2015 i 2017) i una lliga de segona divisió amb el filial (2016-17), al costat de Miquel Feixas i Sergio González.

L’estiu del 2019 va marxar a l’Industrias Santa Coloma per debutar a primera i en cinc temporades al club colomenc ha guanyat experiència a l’elit, s’ha convertit en un jugador més complet i determinant en atac –ve de marcar 19 gols en 26 partits en l’última temporada a la lliga–, ha jugat el mundial de Lituània del 2021 amb el Marroc, i torna en plena aposta de la secció per recuperar talent de la casa i rejovenir l’equip. Khalid és el segon fitxatge de l’equip per la temporada que ve i, igual que Eric Martel, signa per dues temporades amb el Barça, fins al 30 de juny del 2026.

Khalid, en declaracions servides pel club blaugrana, torna carregat d’autoconfiança. “He millorat molt en defensa en aquests últims anys i aquest era un aspecte determinant per poder jugar en un equip gran com el Barça, no puc expressar el que sento de l’alegria perquè sóc culer, estic molt agraït de l’oportunitat que em brinda el club i estic convençut que l’aprofitaré, accepto el repte i ho aconseguiré”, diu Khalid, que es marca com a principal objectiu “guanyar títols i gaudir de vestir la samarreta del Barça i defensar l’escut del Club, m’ho he guanyat i ara vull assaborir-ho”, afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)