Nàstic

Joan Carles Oliva

Entrenador del Nàstic

Joan Carles Oliva: «Em nego a pensar que això és només una lluita de dos equips»

«Era un intercanvi de joc directe i quan la teníem en camp contrari, volíem jugar-la»
«El més positiu és que la plantilla està en el moment màxim de competitivitat»

El tècnic del Nàstic Joan Carles Oliva era ahir en la roda de premsa posterior a la victòria del seu equip la personificació del que havien mostrat els grana sobre la gespa del Nou Estadi: ambició, tranquil·litat i satisfacció per la feina feta.

Tot i la còmoda victòria del seu equip, el lleidatà no va voler restar mèrit al treball dels seus homes. Més aviat tot al contrari: «L'equip ha volgut anar a buscar el partit. Hem treballat al límit», va valorar. Amb referència a la primera part, en què el Nàstic va ser superior, va analitzar: «Ells no han jugat en curt i no podíem pressionar-los la sortida de pilota al seu camp. Nosaltres també jugàvem pilotes llargues, era un intercanvi de joc directe, i quan la teníem en camp contrari buscàvem jugar-la.» En el segon temps el panorama va variar, sobretot després de la rigorosa segona targeta groga a Mingo, sobre la qual va comentar: «L'expulsió no l'he vista, l'he patida», amb clara referència al fet que a partir d'aleshores la dinàmica del joc va variar. «En la segona part sabíem que el rival premeria més i que buscaria tenir més possessió. Quan guanyes 2-0 saps que l'adversari psicològicament no està bé, i amb inferioritat numèrica sempre intentes mantenir el resultat», va explicar per referir-se al fet que, amb inferioritat, l'Alcorcón va tenir més la pilota.

Amb la victòria, el Nàstic s'encamina cap a la permanència i manté la distància de quatre punts amb el màxim rival, el Salamanca. Oliva, però, no només mira cap avall: «Estem a quatre punts del Las Palmas i el nostre objectiu continuen sent els 50 punts. Hem de seguir sumant per involucrar més equips en aquesta lluita. Em nego a pensar que la permanència només és cosa de dos equips.» Aquesta mirada optimista, el tècnic la fonamenta en l'estat de l'equip: «La plantilla es troba en el moment màxim de competitivitat de la temporada i això és molt sa. És el més positiu de tot.»


LA PRIMERA PART


L'ESTAT DE L'EQUIP

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)