Nàstic

El Nàstic afronta una «final» a cinc partits

Tuni recorda que encara depenen d'ells mateixos i adverteix del perill de confiar en el calendari que queda

El Salamanca jugarà tres cops a casa, però els grana se les poden heure amb dos rivals descendits

La derrota del Nàstic contra el Granada ha deixat en només un el marge de punts amb el descens, però els grana encara depenen d'ells per salvar-se. I així ho va recordar ahir un dels fixos de les últimes jornades, Tuni: «Vam perdre, però hem de continuar sent positius, ja que queden cinc jornades i depenem de nosaltres.» El de Sóller confia en les possibilitats per assolir la permanència i dóna a entendre que la derrota contra el Granada ha estat només un accident inesperat: «L'equip havia fet les coses bé darrerament i el que va passar diumenge s'ha d'entendre com només una errada puntual.»

Respecte a les cinc jornades que queden per acabar la lliga, Tuni no creu que s'hagi de donar més importància a cap partit, ni tan sols al de dimecres a Huelva: «Tots els partits que queden són finals, el del Recre, però també el del Betis i els altres.» En aquest sentit, el jugador grana no es refia dels dos últims partits, contra l'Albacete i el Ponferradina, que poden estar descendits, ja que «poden tenir incentius d'un altre tipus». I és que Tuni, desconfia totalment del calendari: «Fins ara el mirava i pensava on podia ensopegar el Salamanca, però ara prefereixo no fer més números, ja que s'ha comprovat que no surten.» Ara, el Salamanca afronta tres dels cinc partits que queden a casa –el Nàstic tres a fora–, però se les ha de veure amb quatre rivals de la part alta. El conjunt de Joan Carles Oliva, en canvi, tenint en compte que el Recre té escasses possibilitats d'entrar en el play-off, només s'ha d'enfrontar a dos peixos grossos, el Betis i el Valladolid.

EL QUE QUEDA

Nàstic
J38
Recre (12è) - Nàstic
J39
Nàstic - Betis (1r)
J40
Valladolid (7è) - Nàstic
J41
Nàstic - Albacete (21è)
J42
Ponferradina (22è) - Nàstic
Salamanca
J38
Salamanca - Celta (4t)
J39
Xerez (8è) - Salamanca
J40
Salamanca - Cartagena (9è)
J41
B arça B (3r) - Salamanca
J42
Salamanca - Numància (15è)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)