Nàstic

El Nàstic-Betis de demà, només per a valents

Oliva assegura que alinearà els jugadors amb millor estat d'ànim i exigeix que l'afició vagi al camp

El tècnic també augura que guanyant un d'aquests dos propers partits, l'equip se salvarà

Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
«Si un jugador no em transmet res, no serà ni a la convocatòria, sinó que jugarem amb els que emocionalment estiguin millor, ja que contra el Betis no ens pot cremar la pilota»
«L'aficionat del Nàstic sap el que ens hi juguem i ara ha d'estar al costat del seu equip, i diumenge no pot anar a la platja ni mirar el partit per televisió»
«Si guanyem un dels dos propers partits ens salvarem, ja que els dos últims s'han de guanyar per la via civil o per la criminal»

Joan Carles Oliva té molt clar que pel partit de demà contra el Betis passen moltes, per no dir la majoria, de les possibilitats del Nàstic d'assolir la permanència. El tècnic lleidatà va canviar ahir el seu discurs habitual, i va assegurar que ara no és ell qui ha de convèncer els jugadors, sinó tot el contrari: «Si un jugador no em transmet res, no serà ni a la convocatòria, sinó que jugarem amb els que emocionalment estiguin millor, ja que contra el Betis no ens pot cremar la pilota; i si veig algú amb el cap cot, no jugarà; apostaré pels onze amb més optimisme i després ja veurem com els organitzarem». Pel que fa a la manera d'afrontar un partit contra un rival amb el potencial del conjunt sevillà, Oliva creu que només amb treball no se'n farà prou: «Hem de mantenir la intensitat i el rigor de sempre, però també hem d'intentar tenir la pilota i ser més protagonistes que en els darrers partits, ja que a un equip com el Betis no li pots regalar la pilota».

Tan important considera l'entrenador grana el partit de demà, que va afirmar ahir que si es guanya, l'equip no baixarà: «Si guanyem un dels dos propers partits [el següent és al camp del Valladolid] ens salvarem, ja que els dos últims [contra l'Albacete i el Ponferradina, ja descendits] s'han de guanyar per la via civil o per la criminal». I és que Oliva té molt clar que si el Nàstic assoleix els 51 punts, continuarà una temporada més a segona divisió A. I és que el tècnic té clar que continua preferint la situació del Nàstic a la del Salamanca: «La realitat és que és millor dependre d'un mateix; malgrat les desgràcies no ens hem de flagel·lar».

Ni a la platja ni per televisió.

Oliva també va enviar un missatge contundent a l'afició: «L'aficionat del Nàstic sap el que ens hi juguem, i ara ha d'estar al costat del seu equip, i diumenge no pot anar a la platja ni quedar-se a mirar el partit per televisió; ha d'estar al camp i patir amb el seu equip».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)