Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Oliva ja pensa en un futur a la banqueta del Nàstic

El tècnic lleidatà revela que el president ja li ha ofert la renovació i que properament pot signar-la

Sense arribar a concretar, ja va explicar quines podrien ser les directrius a seguir el curs vinent

Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
«Per a mi era molt important que el club em fes sentir que estava content amb la meva feina i que la valoraven, i així m'ho va fer arribar el president»
«Serà clau encertar amb els jugadors que es queden i en els que vénen i tenir paciència amb els reforços»

Joan Carles Oliva ja pensa en un futur a la banqueta del Nàstic. Així ho va assegurar ahir el tècnic lleidatà, que va assegurar que l'entitat grana ja li ha comunicat que compta amb ell amb vista a la temporada vinent: «Per a mi era molt important que el club em fes sentir que estava content amb la meva feina i que la valoren, i que compten amb mi independentment de tenir unes clàusules, i és el que el president em va fer arribar dimarts a la nit.» Oliva, a més, va recordar que «aquest missatge de confiança i de suport» l'ha tingut des del primer dia i que ara «tocarà començar a parlar per poder continuar la feina aquí».

Tot i que el tècnic lleidatà va voler deixar clar que encara ha de signar el seu nou contracte –tot fa pensar que serà en els propers dies o la setmana que ve, amb el curs ja acabat–, ja va deixar entreveure alguns dels que poden ser els eixos entorn als quals girarà la planificació de la temporada vinent. El tècnic va explicar que es veu capaç d'encapçalar «un projecte que creixi i que sigui cada cop més ambiciós» i va afirmar que prefereix treballar amb una plantilla més aviat curta, amb reforços puntuals de la Pobla, «ja que, si no, no té sentit tenir un filial competitiu a tercera». Pel que fa a la plantilla, Oliva creu que serà clau «encertar amb els jugadors que es queden i els que vénen» i va apostar per no anar amb presses a l'hora de reforçar-se: «Al Nadal vam tenir paciència i vam trobar les peces adequades i ara si fa falta, potser també cal arribar al final de la pretemporada.»

Morán també vol continuar.

Fernando Morán, que acaba contracte el 30 de juny, també va assegurar que tot i que «queden detalls per ajustar», la seva intenció és continuar jugant al Nàstic la propera temporada.

Mingo i Fàbregas escenifiquen l'entesa mútua

X.S.

El capità del Nàstic, Mingo, i el director general, Lluís Fàbregas, van escenificar ahir la confiança de les dues parts, plantilla i club, que l'endarreriment de les dues últimes nòmines es resoldrà abans del 30 de juny. Fàbregas va afirmar que les declaracions de Mingo «només reflectien quines eren les opcions que tenia la plantilla en cas que d'un incompliment per part del Nàstic, que no ha fet cap valoració negativa». Per la seva banda, el capità va negar que la plantilla s'hagi reunit per denunciar el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)