Nàstic

Continuïtat en funció del rendiment

30
JUGADORS
han jugat aquesta temporada amb el Nàstic en la lliga, sense comptar Marc Fachan i Curro Torres, inèdits

El Nàstic s'ha caracteritzat en les últimes temporades per haver patit cada estiu una revolució en la seva plantilla, amb una gran quantitat de cares noves que han anat aterrant a Tarragona. Enguany, l'objectiu –faltarà per veure si es compleix o no– és mantenir el bloc de l'equip que ha aconseguit la salvació i fer els mínims canvis possibles. Això sí, de baixes n'hi haurà, i probablement molts, però com que l'aposta és tenir una plantilla curta, amb reforços puntuals del filial, no ha d'implicar una quantitat elevada de fitxatges. I és que al llarg del curs, fins a 30 jugadors diferents han disputat algun minut amb la samarreta grana, sense comptar Fachan, que té contracte, i Curro Torres, que no han tingut cap protagonisme.

El club té clar quins són aquells jugadors que han estat clau aquest curs i en bona part, el seu rendiment, amb algunes excepcions, dictarà la seva continuïtat. Per començar, un total de 13 jugadors tenen contracte almenys per una temporada més. D'aquests, però, no es compta amb tots, ja que a alguns com ara Moragón, Walter i Juan Domínguez, probablement se'ls buscarà una sortida, ja que no han acabat de convèncer. No són els únics amb contracte que han rendit molt per sota del que s'esperava, però a altres, com ara Rodri i Abraham, potser se'ls dóna una segona oportunitat, tot i que està per veure.

Pel que fa als jugadors que acaben contracte, el que dictaminarà que el Nàstic faci un intent per renovar-los, en la majoria dels casos, serà el seu rendiment. Probablement no continuaran tots els jugadors amb què el club està satisfet –Berry Powel té molt bones ofertes i Bergantiños ha de tornar al Dépor, un os sempre dur de rossegar, per posar dos exemples–, però es farà un esforç perquè així sigui. Perquè tant Oliva, a tocar de la renovació, com la resta de la comissió esportiva, tenen clar que homes com ara Pere Mairata, Fernando Morán i Felipe Sanchón, que torna al Granada, han de continuar comandant el nou projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)