Nàstic

Les disculpes de D'Alessandro

Sense intenció. El tècnic grana va titllar de “dinosaures” part de la plantilla del Xerez a l'acabar el partit de dissabte però ahir va demanar perdó i va assegurar que havia estat “una imprudència”; a més, va negar que castigués Peragón

Un cop acabat el partit de dissabte entre el Nàstic i el Xerez (0-1) es va parlar gairebé tant de la derrota com de les paraules de Jorge D'Alessandro, que va titllar part de la plantilla del conjunt andalús de “dinosaures”. Com cabia esperar, les declaracions del tècnic argentí van tenir un gran ressò a Jerez i ahir, ja en fred, va oferir les seves disculpes: “Ja vaig demanar perdó i va ser una imprudència per part meva; a més tinc una gran relació amb alguns d'ells, com Doblas o Capi, ja que hem estat companys en un plató de televisió, i realment, no sé en quin context vaig poder dir aquestes paraules i si van ser malinterpretades demano perdó públicament i no tenen major importància perquè no existia intencionalitat, i ja ho vaig per al Xerez i ara ho dic per a nosaltres si a algú li van fer mal”.

“Cap càstig” a Peragón

A banda d'apel·lar a la sort, que segons ell fins ara sempre ha afavorit el rival, i a la millora de molts altres aspectes, D'Alessandro també es va referir ahir al canvi que va fer dissabte i en què va treure Peragón -i Mingo- del camp abans del descans i després de fallar un penal: “No va ser un càstig sinó una decisió tàctica i així l'hi vaig explicar”. D'Alessandro va dir que se l'ha de recuperar, que hi continuarà confiant i que si hi ha un altre penal i es veu amb cor, “el xutaria ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)