Nàstic

El Nàstic no pot perdre el que ja sembla l'últim tren

Orbegozo, baixa dues setmanes. El davanter basc apuntava a l'onze però ahir es va lesionar i es perdrà el duel contra el Vila-real B, en què els grana no poden fallar si volen aspirar a la salvació

Si vol continuar somiant en la permanència a segona divisió A, el Nàstic no pot fallar avui contra el Vila-real B. Amb aquesta consigna afronta el conjunt grana el que s'intueix, ara ja sí, com l'últim tren per aferrar-se a la salvació. Després d'empatar la setmana passada a Osca i retallar un punt la distància amb la zona de permanència (de 9 a 8), l'equip de Jorge D'Alessandro necessita fer un pas endavant per demostrar que encara està viu, i això només ho aconseguirà sumant una victòria. De l'última ja en fa més d'un mes i mig, i ara tornar a sumar de tres en tres és l'únic camí a seguir.

Per a aquest partit contra el filial del Vila-real B, que arribarà al Nou Estadi en el seu millor moment de la temporada després d'haver encadenat dues victòries per primera vegada aquest curs i haver-se allunyat tres punts del descens, D'Alessandro haurà de sobreposar-se a un contratemps d'última hora. I és que Mikel Orbegozo, que tenia gairebé tots els números per ser titular, es va lesionar en l'entrenament d'ahir a l'adductor de la cama dreta i serà baixa unes dues setmanes. Obligat a retrobar-se amb el gol després de tres jornades sense marcar, el Nàstic queda, doncs, amb Hugo Bargas i Peragón com a únics davanters per al partit d'avui, en què el francès d'origen argentí sembla partir amb avantatge per formar part de l'onze. A darrere, D'Alessandro continuarà confiant en gairebé els mateixos homes que van jugar d'entrada la setmana passada al camp de l'Osca, amb l'única excepció de Seoane, que és baixa per acumulació de targetes i cedirà el seu lloc a Xisco Campos, que ja ha complert un partit de sanció. D'aquesta manera, Arzu passarà al doble pivot, on acompanyarà Rodri. Sense Ruz, també lesionat, ni Powel, ja fora del club, el tècnic grana no tindrà problemes per fer la llista, ja que només té divuit jugadors disponibles.

Diversos dubtes al rival

El filial groguet recupera Barrientos, Pere i Iriome, que no van jugar contra l'Alcoià, tot i que cap d'ells no semblaria titular. Tot i això, perd Pablo Íñiguez per lesió i tindrà els dubtes de Toribio, per un cop, i de Jaume Costa i Joselu, el seu màxim artiller, pendents del primer equip.

És el partit de l'any, sobren qualificatius. Donarem tot el que tenim. És el dia per guanyar i començar a ressorgir, i estic convençut que no fallarem
Serà un duel de molt de treball i sacrifici, dur i a estones lleig; el rival tracta bé la pilota i la clau serà córrer més que ells
Jorge D'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El que no sàpiga jugar sota pressió no hauria de jugar, pot ser que sigui el partit més important de la temporada
Rubén Pérez
PORTER DEL NÀSTIC
No es tracta de jugar amb l'ansietat del Nàstic, perquè és un equip veterà, té un tècnic expert i sap competir així
Julio Velázquez
ENTRENADOR DEL VILA-REAL B

El ‘goal average', un altre factor a tenir en compte

X.S.

Amb tants equips implicats en la lluita per evitar el descens –ara mateix sis sense descuidar encara del tot el Guadalajara o el Xerez– el goal average s'entreveu com un factor que podria acabar sent decisiu al final de temporada. I el Nàstic, en cas d'arribar a l'última jornada amb possibilitats de salvar-se, té l'oportunitat avui de guanyar-lo amb un directe, ja que en el partit de la primera volta disputat al Miniestadi de Vila-real, només va perdre per 3-2. De moment, això sí, els grana ja el tenen perdut amb l'Osca (1-3 i 0-0 la setmana passada) i amb el Xerez (0-0 i 0-1 al Nou Estadi fa dues setmanes). La setmana que ve, si el Nàstic derrotés el Cartagena a domicili (0-0 en la primera volta), també l'hi tindria guanyat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)